EuroTRIM Mostar vijesti novosti nova web stranica

EuroTRIM web stranica je lansirana

EuroTRIM web stranica je lansirana i dostupna svima. Uživajte u potpuno novom iskustvu i pronađite odgovarajući parket ili sobna vrata za sebe.


EuroTRIM web stranica je tu! Nova je, moderna je i jedna od najboljih web stranica o parketima i sobnim vratima koje možete posjetiti.

Iako se naš posao u jednu ruku može smatrati staromodnim, došlo je vrijeme da se u ovom segmentu digitaliziramo. Već dugo vremena smo prisutni na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu. Sada smo odlučili da se pojavimo na LinkedInu i da iz temelja redizajniramo našu web stranicu.


Nova EuroTRIM web stranica

EuroTRIM Mostar vijesti novosti EuroTRIM web stranica 800x450


Naš novi web je prilagođen kako velikim uređajima, tako i mobilnim uređajima i tabletima. Maksimalno ćete uživati u novom virtualnom iskustvu koje vam donosimo.

Prelistajte naš website uzduž i poprijeko. Nećete se pokajati. Ako u ovom trenutku niste u potrazi za parketima, ili sobnim vratima, vjerujemo da ćete uživati u galeriji prelijepo uređenih domova.

Iako smo fokusirani na prodaju parketa i sobnih vrata, možda niste znali da također nudimo uslugu postavljanja, kao i uslugu obnove vaših starih parketa.


Bogata ponuda proizvoda od drveta

Jedno veliko iznenađenje za vas može biti naš drveni program – vinski stalci i rashladni uređaji, kuhinjske daske i drveno posuđe, kupaonski namještaj, poklon program, te eko grijanje (pelet i briketi).

EuroTRIM je firma s iskustvom od 1991. godine. Naravno, na našoj web stranici možete pronaći i dio na kojem možete pročitati više stvari o nama.


Najnovija dešavanja i blog

Nova EuroTRIM web stranica vam donosi i dio s novostima, kao i blog kojem ćemo posvetiti mnogo pažnje.

Pisat ćemo o vrstama parketa i sobnih vrata, davat ćemo savjete o izboru pravog parketa, savjete o uređenju doma, o čišćenju drvenih površina i još mnogo toga.

Budite slobodni da se prijavite na naš newsletter i tako redovno dobijete najnovije i najsvježije informacije.


Javite nam se

Pregledajte našu web stranicu i javite nam se. Recite nam vaše mišljenje. Da li vam se stranica svidjela? Da li nešto trebamo dodati? Čega biste više željeli vidjeti?

Možete nam poslati poruku putem emaila. Dovoljno je da kliknete na bilo koji ‘kontaktirajte nas’ dugmić, a naravno, možete nam se javiti na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn.

Također, mnogo cijenimo ako podijelite naše novosti ili blog objave na društvenim mrežama.

Podijeli na društvenim mrežama:

Facebook
LinkedIn
TU SMO DA POMOGNEMO! Javite nam se!

Trebate ponudu za parkete? Sobna vrata? Želite neke druge proizvode ili usluge? Samo vam je potreban savjet? Slobodno pitajte sve što vas interesira! Naš stručni tim će vam rado pomoći.