OSTALO

EuroTRIM ne prodaje samo parkete i sobna vrata. Specijalizirani smo za drveni program i općenito za proizvode od drveta. Pored prodaje, mi nudimo uslugu postavljanja svih proizvoda koje kod nas kupujete, kao i savjete oko izbora proizvoda koji će se najbolje uklopiti u vaš dom ili poslovni prostor.

Također, dio naše ponude je najkvalitetniji drveni HORECA program namijenjen hotelima, restoranima, ugostiteljskim objektima, ali i domaćinstvima.

Program uključuje modularne vinske stalke, rashladne vinske vitrine, poklonske vinske kutije, daske i zdjele za serviranje hrane, drveni kupaonski namještaj, te poklonski program.

Dio drvenog programa iz naše ponude je i najfinije eko grijanje u vidu peleta i briketa sa najboljom efikasnošću i najvećom kalorijskom vrijednošću.

Naše usluge

EuroTRIM Mostar drveni program postavljanje i odrzavanje parketa

Postavljanje parketa

Naš tim je stručan, kvalifikovan i iskusan. Parkete postavljamo brzo i s ogromnom preciznošću. Bit ćete prezadovoljni ugradnjom parketa!

EuroTRIM Mostar sobna vrata

Postavljanje vrata

Ugradnja sobnih vrata je također dio naše standardne usluge. Bilo da trebate samo zamijeniti vrata ili postaviti potpuno nove štokove, naš tim će vam pomoći!

EuroTRIM Mostar ostale usluge

Ostale usluge

Savjeti za uređenje doma? Pomoć kod izbora parketa i sobnih vrata? Dostava i ugradnja drvenog namještaja kupljenog kod nas? Da, sve je to dio usluge koju nudimo!

Drveni program i ostali proizvodi

Vinski program

Vinski stalci, rashladne vinske vitrine

Kuhinjski program

Kuhinjske daske i zdjele za serviranje hrane

Kupaonski namještaj

Drvene komode, umivaonici, korpe za otpatke

Poklon program

Drvene kutije za poklone raznih oblika i boja

Eko grijanje

Najkvalitetniji drveni pelet i briketi
Previous
Next

Vinski program

Vinske kutije, bačve, vinski stalci, rashladne vinske vitrine – sve u raznim dimenzijama, bojama, dizajnima.

Vinski program se može koristiti kao savršen ekskluzivan poklon za prijatelje ili poslovne partnere. Može također krasiti vaš dom ili poslovni prostor.

Zamislite kako se ovi prelijepi drveni predmeti mogu uklopiti u vaše svakodnevno okruženje i ukrasiti ga.

Previous
Next

Kuhinjski program

Drveno posuđe! Koliko često to viđate? Možda u nekim seoskim ili planinskim restoranima. Sada sve to možete imati u svome domu!

Previous
Next

Kupaonski namještaj

Mislite da je drveno posuđe rijetkost? Naš drveni program vam donosi drveni kupaonski namještaj! U svoj dom, restoran, ili hotel unesite vrhunac luksuza.

Drveni lavabo, drvene police, vitrine, viseće komode, kante za otpatke, zidne dekoracije, zidne drvene obloge i još mnogo toga.

Sav kupaonski namještaj je prošao specijalan proces obrade i pogodan je za kupatila i prostorije s visokim udjelom vlage.

Previous
Next

Poklon program

Kada razmišljate o poklonima, uvijek želite da vaš poklon bude drugačiji, da se ističe.

U modernom svijetu plastike i metala, gdje se sve replicira veoma brzo, na traci, nemate baš mnogo izbora.

Vraćanje prirodi i drvetu je savršena prilika da svojim članovima obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima darujete nešto neobično.

Drvene kutije i gajbice iz naše ponude će oduševiti vaše najmilije.

Previous
Next

Eko grijanje

Naš drveni program također uključuje ponudu peleta i briketa Galeković vrhunskog A1 kvaliteta jer vam želimo omogućiti ekološke i u potpunosti prirodne proizvode sa značajnom uštedom u grijanju.

Proizvode se uglavnom od visoko cijenjenog hrasta, koji osigurava njihovu visoku kaloričnu vrijednost.

Kao energenti su definitivno najbolji izbor jer su apsolutno prirodni, zdravi, sigurni, ne onečišćuju okoliš, te se njihovim korištenjem ostvaruju značajne uštede u odnosu na druge energente.

TU SMO DA POMOGNEMO! Javite nam se!

Trebate ponudu za parkete? Sobna vrata? Želite neke druge proizvode ili usluge? Samo vam je potreban savjet? Slobodno pitajte sve što vas interesira! Naš stručni tim će vam rado pomoći.