O NAMA

EuroTRIM je kompanija specijalizirana za prodaju i postavljanje proizvoda od drveta – parketi i drugi drveni podovi, sobna vrata, drveni namještaj, te HoReCa program namijenjen ugostiteljskim objektima, ali i domaćinstvima.

Imamo bogato tridesetogodišnje iskustvo i prvi smo počeli prodavati parkete visokog kvaliteta na području Mostara, i brzo smo proširili naše poslovanje na područje cijele BiH, te Dalmacije.

Nalazimo se iza Daca Commerce-a, odmah kod Intera tehnološkog parka. Posjetite naš izložbeni salon, a ljubazno i stručno osoblje će vam pomoći izabrati odgovarajući proizvod i posavjetovati vas kako da uredite svoj dom.

U Bosni i Hercegovini smo službeni partner, zastupnik i distributer vrhunskih hrvatskih proizvođača parketa i drvenih podova – Galeković d.o.o. i Pan Parket d.o.o. čiji su proizvodi prepoznatljivi na evropskom i svjetskom tržištu.

Kombinacija kvalitetnih proizvoda, sjajnih ljudi, njegovanja tradicije i ljubavi prema poslu, posvećenosti, poštovanja i iskrenosti prema našim klijentima i poslovnim saradnicima je igrala ključnu ulogu u našoj poziciji na tržištu. Naš osnovni cilj je da kupcima pružimo kvalitet i zadovoljstvo koji žele i koji zaslužuju.

0
m2 parketa prodano
0 +
godina iskustva
0 +
zadovoljnih klijenata

Kako kreiramo vrijednost za klijente

Poštovanje i iskrenost

Naše temeljne vrijednosti koje želimo svojim pristupom poslu pokazati klijentu i pružiti mu potrebne informacije, transparentno i istinito, bez skrivenih poruka ili troškova.

Sigurnost i zadovoljstvo

Kada izaberete drveni proizvod koji želite, budite sigurni da nećete zažaliti i da ćete biti zadovoljni. Vaše zadovoljstvo je i naše zadovoljstvo.

Tradicija i kvalitet

U poslu smo od davne 1991. godine, te sve ove godine njegujemo našu predanost poslu, a vrhunski kvalitet proizvoda i usluga je ono što pružamo baš svakom klijentu.

Dugovječnost i trajnost

Proizvodi koje kod nas kupite ne traju godinama, nego desetinama godina. Jednom kada proizvod kupite kod nas, nećete ga mijenjati dugo vremena.

Volimo i cijenimo drvo

Specijalizirani smo u drvnoj industriji i cijenimo visoki kvalitet, i ništa manje od toga. Zbog toga ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći samo najbolje drvene proizvode.

Obitelj i posvećenost

Sve je počelo kao mali obiteljski biznis, a ogromna posvećenost nas je dovela tu gdje smo danas. Istu posvećenost i dalje njegujemo, a porodične vrijednosti maksimalno cijenimo i poštujemo.

Porodična atmosfera, njegovanje ljudskih vrijednosti, tradicije, kvaliteta proizvoda, iskrenost i posvećenost su garancija vašeg dugoročnog zadovoljstva i sigurnosti.

Šta klijenti kažu o nama

EuroTRIM Mostar Certifikat CE Color Transparent 400x250
EuroTRIM Mostar certifikat FSC Transparent 400x250
EuroTRIM Mostar certifikat Real Wood Transparent 400x250
EuroTRIM Mostar certifikat FEP Transparent 400x250
TU SMO DA POMOGNEMO! Javite nam se!

Trebate ponudu za parkete? Sobna vrata? Želite neke druge proizvode ili usluge? Samo vam je potreban savjet? Slobodno pitajte sve što vas interesira! Naš stručni tim će vam rado pomoći.