PROIZVODI I USLUGE

EuroTRIM vrši prodaju i postavljanje najboljih drvenih podova i sobnih vrata na domaćem tržištu. Uz ogromnu 30-godišnju tradiciju i bogato znanje, klijentima pružamo kvalitet i zadovoljstvo koje žele i koje zaslužuju.

Parketi

Parket nije samo površina poda. Parket je prirodni proizvod sa bojom, formatom, završnom obradom i iznad svega funkcijom, koja podu daje specijalnu dodatnu korist.

EuroTRIM Mostar parketi i drveni podovi
EuroTRIM Mostar sobna vrata

Sobna vrata

Sobna vrata imaju karakter koji je vidljiv u detaljima. Kvalitetno drvo poput oraha ili hrasta omogućavaju stvaranje vrata po mjeri savremenog pojedinca i naglašavaju individualnost vašeg stana.

Postavljanje i održavanje

Postavljamo parkete i savjetujemo vas kako ih održavati. Drvo je prirodan materijal, te su razlike u boji i strukturi normalne, pa je potrebna stručnost kod ugradnje da se otklone sve nepravilnosti.

EuroTRIM Mostar postavljanje i odrzavanje parketa i sobnih vrata 540x540
EuroTRIM Mostar Drveni program, HoReCa

Ostali proizvodi i usluge

Parketi i sobna vrata čine našu glavnu ponudu. Međutim, to nije sve. Mi njegujemo tradiciju i cijenimo drvene proizvode, od poklon kutija do masivnog drvenog namještaja. Pogledajte ponudu.

Zainteresirani ste za naše proizvode i usluge?

TU SMO DA POMOGNEMO! Javite nam se!

Trebate ponudu za parkete? Sobna vrata? Želite neke druge proizvode ili usluge? Samo vam je potreban savjet? Slobodno pitajte sve što vas interesira! Naš stručni tim će vam rado pomoći.